Kontakt og information

Pause foto
Foto LD

   DuusData, v/revisor Lars Duus Jørgensen

   Langs Hegnet 5

   3310 Ølsted


   CVR-nr.: 71 98 96 15


   Telefon / SMS: 2679 7056 - E-mail: post@duusdata.dkSom Registreret Revisor i mere end 20 år, og efterfølgende ansættelse i regnskabsafdelingen i et større entreprenørfirma, skiftede jeg i 1995 retning til IT-br /anchen med det formål, at gøre bogholderi- og regnskabsarbejde nemt og tilgængeligt for ukyndige.


Efter mange års erfaring og solid baggrund som Navision systemkonsulent, valgte jeg i december 2005, at starte egen konsulentvirksomhed (IT-assistance til advokatkontorer, samt bogføringsbureau for øvrige br /ancher).


I starten af 2012 søsatte jeg et online tidsregistreringssystem "TimeData" og efterfølgende et online regnskabssystem "NUMACCO".

Begge programmer er målrettet udviklet, således at alle - også ikke fagkyndige personer - kan anvende disse enkle programmer.Siden efteråret 2016 har jeg arbejdet med det eminente økonomisystem UNICONTA, sideløbende med konsulentarbejde for advokatfirmaer og ét revisionsfirma. ERP-systemet Uniconta er et uundværligt værktøj i min virksomhed og til glæde for kunderne.